Niet tevreden? U kunt uw de artikelen bij ons retourneren.

Indien u niet tevreden bent over de geleverde producten kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren.
LET OP: Dit geldt niet voor op maat gemaakte producten zoals de halsbanden, lijnen, tuigen en anti-tekenbanden.

Retourzending aanmelden
Wij verzoeken u vriendelijk van tevoren door te geven dat u een bestelling of artikel wenst te retourneren. Artikelen die na de retour termijn terugkomen worden niet geaccepteerd.
•    Indien u niet tevreden bent over de geleverde producten kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Dit geldt niet voor op maat gemaakte producten zoals de halsbanden, tuigen, anti-tekenbanden etc.
•    De producten dienen in de originele verpakkingen en zonder beschadigingen aan ons te worden geretourneerd.
•    De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Kosten voor ongefrankeerde retourzendingen worden bij de klant in rekening gebracht.
•    Indien u de factuur reeds heeft betaald zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 30 dagen terugstorten op uw rekening.
•    Gelieve uw naam, adres, factuurnummer en rekeningnummer duidelijk te vermelden bij uw retourzending.

Kan ik de artikelen omruilen?
U heeft de mogelijkheid om een artikel om te ruilen. Met uitzondering van op maat gemaakte producten, deze kunnen wij tegen vergoeding mogelijk vermaken, neem hierover met ons contact op. De verzendkosten voor het terugsturen van het reeds betaalde artikel en het nieuw te ontvangen artikel komen voor uw eigen rekening.
Naast honden koekjes verzamelt 2Paws ook cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies