Verzending

Verzend methodes:

  • PostNL: handgemaakte producten versturen wij altijd met PostNL. U ontvangt een mail met trackinggegevens en uw pakket wordt aan huis geleverd.
  • DPD: pakketpost versturen wij met DPD. U ontvangt een mail met trackinggegevens en uw pakket wordt aan huis geleverd.
  • Ophalen: U kunt uw bestelling op afspraak ophalen in Veldhoven. Indien u voor deze methode gekozen heeft nemen wij contact met u op om een geschikte dag en tijd af te spreken. LET OP! TIJDELIJK IS OPHALEN NIET MOGELIJK I.V.M. DE CORONA MAATREGELEN.
     
Verzending Nederland:
Bestellingen onder de 75 euro:
Pakketpost: € 6,50 met track en trace.
Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verstuurd.

Voor een enkele kleine producten rekenen wij €3,80 verzendkosten, daar deze kleine producten door een brievenbus passen en d.m.v. een brievenbusverpakking opgestuurd kunnen worden. Indien dit bij een product kan staat dit vermeld in de desbetreffende artikelomschrijving.

België en Duitsland: 
Bestellingen onder de 100 euro: € 10 verzendkosten met track en trace en verzekering.
Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis verstuurd.

LET OP! In Belgie en Duitsland wordt zeer strikt gekeken naar een zakelijk en persoonlijk adres. Wordt een pakket verstuurd naar een adres waar een bedrijf gevestigd is dan moet het pakket ook onder de bedrijfsnaam verstuurd worden. Alle pakketten die dit niet hebben gaan retour afzender. Daarom geldt, stuurt u het naar uw bedrijfsadres vul dan uw bedrijfsnaam in bij afleveradres.
Doet u dit niet dan worden de retour kosten a €11 aan u doorbelast.

Verwachte levertijd
Handgemaakte producten worden op bestelling gemaakt. Hiervan varieerd de levertijd, deze staan vermeld bij het product. De levertijd van Paracord producten is vaak afhankelijk van een wachtlijst. Andere producten worden indien voorradig en betaald dezelfde dag verstuurd. Wij doen geen deelleveringen en wachten tot de gehele bestelling compleet is.

De bestellingen worden op werkdagen verzonden.

Verwachte verzendtijd:
De bestelling wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis bezorgd van maandag t/m zaterdag. Woont u in het buitenland? Dan is uw bestelling er doorgaans binnen 2 tot 4 werkdagen.

Wereldwijde levering:
Wij leveren wereldwijd. Wilt u graag weten wat de verzendkosten zijn voor uw land? Stuur ons een email met uw gewenste producten dan helpen wij u graag verder. info@2paws.nl

Naast honden koekjes verzamelt 2Paws ook cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies