Over ons

Jaren ervaring en liefde voor dieren!

2Paws is ontstaan uit hobby voor dieren. Met diverse opleidingen en jaren lange ervaring in de dierenbranche zijn wij gestart met 2Paws.

Voor onze eigen honden waarvan een hond met diverse allergieën, moesten we steeds meer op zoek naar goede en geschikte producten voor hen. We ontdekte dat deze moeilijk te vinden zijn, kwalitatief goede en sterke producten miste we. Vooral voor honden en katten met een allergie, we zagen deze graag beter, sterker en mooier.

Om dieren en hun baasjes te helpen in wat wij graag zelf voor onze dieren zouden willen hebben of gebruiken zijn we zelf begonnen met het maken en verkopen van goede producten. Daarbij was de creativiteit en een engineers opleiding om de producten zelf te maken van essentieel belang. I.c.m. de ervaring met dieren kunnen wij producten geheel maken naar de wensen van zowel het dier als de baas!
Veel van onze producten worden eerst gebruikt bij of door onze eigen dieren, zodat wij zeker zijn van een goede kwaliteit.
Wij verkopen alleen producten welke wij ook zelf bij onze dieren gebruiken of hen geven, want zij verdienen alleen het aller beste!

2Paws staat daarom voor duurzame en unieke producten!

Waarom de naam 2Paws
De naam 2Paws een aparte naam, hoor ik u denken? Deze staat voor '2 handen op 1 buik' wat bij onze honden geldt als '2 poten op 1 buik'.

Heeft u tips, opmerkingen of zoekt u een product die nog niet in ons assortiment is toegevoegd. Neem dan even contact met ons op, we staan graag voor u klaar!

Met vriendelijk groet,

Het 2Paws team
Naast honden koekjes verzamelt 2Paws ook cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies